2007
Op dit ogenblik baten we brasserie “Centro” uit op het Gouden Kruispunt. Zoals bijna in iedere horecazaak verkocht ik Franse wijn.
De mensen van Chateau “Magnol” en drankenleverancier Pelgrims
nodigen ons uit op het domein in Bordeaux als leuk presentje voor de mooie verkoop. Misschien wel de eerste kriebels!!
2010
Aankoop van de hoeve.
De eerste jaren richtte ik me op opkweek van haagplantsoen en grondwerken.
2012
Door te werken op mijn zuiderhelling en Zuidflank te volgen op tv komt er al snel de interesse in de wijnbouw.
Dit lijkt me de perfecte job. Men groene vingers op het veld, mensen ontvangen al dan niet met foodpairing en verkoop van je eigen wijn.
2013
Aanplant eerste wijnranken. Onder toeziend oog van dhr Hugo Bernar kies ik ervoor om hybriden aan te planten.
Het domein zou immers om duurzaamheid draaien.
De jaren die hier op volgen word er elk jaar bij geplant.
2019
Dhr Hans van Neyen staat ons bij als oenoloog.
In het voorjaar neem ik Domein Hagelander over van de fam Daems.
Dit zorgt dadelijk voor een enorme groei daar deze planten al productief zijn.
2020
Dit jaar scoren we de eerste medailles, in binnen- en buitenland. Een mooie erkenning voor het harde werk.
2022
Verdere uitbreiding van de wijngaarden, Domein Coberger en St Denijs worden nu ook door ons beheert .
2023
In de loop van het jaar word er hard gewerkt aan de uitbreiding van de vinificatieruimte. Ons harde werk is
beloond met 19 medailles, zowel in binnen- als buitenland.